MAT DRYCK MUSIK HEM

Veckan som gått

Hej kära vänner!

Ännu en vecka har rullat förbi och ni som följer oss på instagram vet hur mycket gott vi har stött på. Vi kan väl börja med veckans tips på något gott till helgen och superenkelt är det också!

Inlagda jordgubbar och hallon (funkar egentligen med vilken frukt som ni föredrar, kanske melon eller några andra bär) med lite gräddfluff. Bären marinerade jag i lite honung och limesaft. Funkar också utmärkt att marinera bär i Grand Marnier (se bild nedan).

När det fått gotta till sig lite så toppar jag det med en klick vispad grädde med lite vaniljsocker och rivet citronskal i, fräscht! Är jordgubbarna marinerade i Grand marnier så är det gott med lite apelsinskal till istället. Och kanske en klick vaniljglass? Fantasin har inga gränser!

Vardagen är ett faktum och jobbrutinerna ska tillbaka, också lunchinspirationen. Jag är en mästare på att ordna lunchlådor, jag tycker att det är vettigt med tanke på hur dyrt det blir att äta lunch ute hela tiden. PK däremot äter oftast lunch ute så han kan ni få lite bra tips på snabblunch från, den här veckan har det blivit lite gott och blandat - ProPud Shake eller en hederlig tunnbrödrulle. PK i korvtröjan ger 4/5 korvar i betyg den här veckan, haha.

Hoppas att ni haft en underbar vecka och får en lika bra helg.

//Johanna