MAT DRYCK MUSIK HEM

Kroppkakor och solsken

Första inlägget på bloggen alltså och vad ska vi börja med? Jo, mat såklart. Mat kommer absolut vara huvudfokuset för oss, vi är en familj som älskar det goda i livet och att samlas runt matbordet och bara i tystnad äta fantastiskt god mat. Precis, i tystnad. Man pratar så jäkla mycket hela tiden så ibland är det gött att bara sätta sig ner och äta.

Just nu är vi ute i sommarstugan på Öland - vårt paradis. Här är det farmors regler som gäller. Alltså frukost, 11-kaffet, lunch och 15-fikat, följt av en pangmiddag på kvällen. Och om mamma får bestämma så blir det gärna en mjukglass nånstans där emellan också. Den här veckan har det varit GALET varmt även här ute på ön så vi har inte gjort mer än att förflytta oss mellan matbordet och solstolen eller en sväng ner till havet för ett dopp. Men det är väl det som är semester!

Här kommer lite av veckans käk hittills, det har bjudits på pasta med oxfilé och rött a la PK, pasta bolognese a la Andreas, riktiga öländska kroppkakor från Ninnis i Källa och lite lax igårkväll uppe i Byxelkrok. Just det, pappa slängde ihop en riktigt fin sallad igår också till lunch. Japp ni läste rätt, han gjorde en sallad. En riktigt fin sådan också!

Följ vår blogg på Bloglovin