MAT DRYCK MUSIK HEM

Familjemys i Göteborg

Hej alla glada! ❤️

Söndagen är här, den stora valdagen, regnet smattrar mot rutorna och jag har precis ätit hotellfrulle. Nu är vardagsrummet rustat för valvaka. Jag hoppas att folk nu in i det sista verkligen har tänkt till och röstar klokt.

Igår kom familjen på besök hit till Göteborg, bara syrran och Christoffer som saknades. Men mamma, pappa, lillebror och Johanna och farmor och farfar hittade hit. Vi hade supermysigt, trots regnet. Dagen spenderades på Liseberg med typ 20 kg choklad! Det har blivit lite vår grej att gå runt och spela på lyckohjulen då vi inte åker så mycket karuseller. Det och att stanna ibland och ta en öl såklart ??

Efteråt åkte vi hem till mig och drack skumpa innan vi åkte in till restaurangen. Vi testade Blackstone, en köttrestaurang där man steker sitt kött på en sten vid bordet - väldigt mysigt koncept och grymt att man kan få steka till det så som man vill ha det ?? Dom flesta av oss tog den svenska oxfilén, mamma testade en mix av tonfisk, svärdfisk och pilgrimsmusslor och brorsan tog en mix av oxfilé, hjort och kalvbiff. Alla verkade väldigt nöjda ?

Såklart tog vi även in lite förrätter, charkbrickor och en carpaccio för min del med friterad jordärtskocka och annat mums på ?? efterrätterna blev lite olika - rabarber och jordgubbskompott, kokoscremebrule med annanas och en chokladbomb med saltkaramellmousse.

Till förrätterna tog vi in en Pinot Noir och till varmrätten en Ripasso Valpoliciella. ?

Underbar kväll med en underbar familj helt enkelt ❤️ hoppas att er helg varit lika mysig.

Ha en fin söndag! /Johanna