MAT DRYCK MUSIK HEM

5 tips för en skön helg

Hej kära vänner!

Med över 500 följare på instagram och flera hundra läsare här på bloggen skulle vi vilja passa på att först och främst säga TACK, det är så kul att så många är intresserade och skickar så mycket pepp och kärlek till oss. All kärlek tillbaka till er. ❤️❤️❤️

Idag är det ju fredag (som att någon har missat det...) och vi vill dela med oss av lite tips för hur du kan få en så bra och härlig helg som möjligt.☀️

1. Gå ut! ☀️ Det ska ju bli fint väder, så gå ut! Ta med ett sittunderlag och en kaffetermos och sätt dig någonstans ensam eller i sällskap, och bara njut av en kopp kaffe i naturen. Eller köp en engångsgrill och grilla korv. Det behöver inte vara med avancerat än så, men en stund för dig själv eller med dina nära och kära som kommer att ge dig massor av positiv energi!

2. Vila. ? Ibland är det okej att göra ingenting. Vila upp dig, ta det lugnt. Den här helgen kanske du kan vänta med dina måsten. Ibland behöver man bara stoppa lite.

3. Lyssna på musik. ? Det är det bästa med helgen tycker jag, om man går hemma och städar eller stickar eller vad man nu gör, ha musik på i bakgrunden. Det ger en skön feeling att gå runt och nynna på din favoritmusik.

4. Ta sovmorgon. ☕️ Ställ klockan bara för att kunna stänga av den och somna om igen, hur gött är inte det? Sen äter du frukost i sängen. Chilla hela morgonen!

5. Hjälp någon annan än dig själv. ? Kanske grannen eller någon i familjen behöver hjälp med något hemma eller i trädgården? Att göra något för någon annan kommer inte bara göra som glada, det kommer även göra dig glad och fylla på med energi. "We rise by lifting others" är ett fint uttryck som alla borde anamma.

Ett sista tips som jag tycker är trevligt men som kanske inte passar alla - baka något och bjud hem någon på fika, eller gå bort med fika och överraska någon. Det funkar ju såklart lika bra med köpefika, men det är något speciellt med hembakat...

Vi tänker göra det här till en härlig och fantastisk helg, hoppas att ni gör detsamma.?☀️??

Kram på er!